Nieuw jasje

Het vorige ontwerp van mijn blog begon er toch wel iets verouderd uit te zien, dus het werd tijd voor een nieuw jasje. Gelukkig is dat tegenwoordig met WordPress niet heel erg ingewikkeld meer. Kwestie van een leuke theme zoeken, wat aanpassingen doen en het ziet er allemaal weer erg sexy uit.

Na wat zoekwerk kwam ik dus uit op de Mystique theme van digitalnature. Deze heeft vrij uitgebreide mogelijkheden en is redelijk flexibel. Nu niet allemaal snel gaan installeren op de blogs, want dan ziet de mijne er totaal niet uniek meer uit 😉

Toen ik toch bezig was, heb ik meteen maar eens een pagina gemaakt over onze auto’s en nog specifiek over onze Corvette. Binnenkort wordt het weer eens tijd om de review over de Lancia Ypsilon uit te breiden, maar ik moet nog even wat inspiratie verzamelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *